2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi’ nde bölümümüzde okutulacak olan Sayısal Elektronik Laboratuvarı dersi kapsamında yapılacak tüm laboratuvar uygulamalarına linkten erişebilirsiniz.

Öğrencilerimizin derse malzemelerini sıradaki yapılacak deneye uygun şekilde eksiksiz bir biçimde getirmeleri gerekmektedir. Malzeme listesine de buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yine burada yer alan linkteki sınıf listesini kontrol ederek öğrencilerimizin grubuna uygun şekilde derse katılımı zorunludur. (Listenin 1.-43. sıraları arasında bulunan öğrencilerimiz vize sınavına kadar ilk grupta, yani 11:30-12:30 arası derse katılacaklardır. 44.-81. sıraları arasında bulunan öğrencilerimiz ise vize sınavına kadar ikinci grupta, yani 13:00-14:00 arası derse katılacaklardır. Vize sonrası ise gruplar yer değişecektir.)

23 Eylül 2019, Pazartesi 1304 kez görüntülendi