Elektrik Mühendisliği Tasarımı dersini alan öğrencilerimizin dönem içerisinde iki defa ara rapor, bir defa da final raporu olmak üzere toplamda üç kez rapor vermeleri gerekmektedir. Bütün raporların bölümümüz Araştırma Görevlileri Fatih SERTTAŞ ve Burak ARSEVEN’ e imza karşılığında teslim edilmesi gerekmektedir. Ders ile ilgili olarak Bölümümüzce alınan bazı kararlar aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır:

1-Dersi alan öğrenciler en fazla ikişer kişilik gruplar halinde tez çalışması yapabilirler.
2- Ders için dönemlik iki ara rapor ve bir final raporu hazırlanacaktır. Bu raporlardan ikinci ara ve final raporlarının  linkte yer alan formatta hazırlanması gerekmektedir. Birinci ara raporun ise belli bir formatı olmayıp, içeriğinde öğrencilerimiz tez konuları, yaptıkları ön araştırmaları, projenin safhaları, zaman çizelgesi, yararlanmayı düşündükleri kaynaklar, projelerinin amacını, kapsamını, özgün değerini vb. belirtmelidirler.
3- Bu raporlar öğrenciler tarafından Arş. Grv. Burak ARSEVEN ve Arş. Grv. Fatih SERTTAŞ’ a imza karşılığı, dijital ve basılı olarak teslim edilecektir.
4- Tüm raporlar Turnitin incelemesinden geçirilecek olup, Turnitin sitesinde ‘Elektrik Mühendisliğinde Tasarım-2018‘ isimli sınıfa raporlarını yüklemeleri gerekmektedir. Bu bağlamda öğrencilerimizin ihtiyaç duyabilecekleri diğer bilgiler aşağıda yer almaktadır:
                                                   Sınıf Numarası: 19332458
                                                  Kayıt Anahtarı: Elektriktezz
5- Final raporunda benzerlik oranının %20’den az olması gerekmektedir.
6- Tasarım ödevi uygulama olsa da yine de öğrencilerin çalışmalarını raporlamaları istenmektedir.
7- Ders ile ilgili Danışman Öğretim Üyeleri ve dersi alan öğrencilerimizin katılacağı toplantı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü saat 11:00′ da Mühendislik Fakültesi Konferans Salonu’ nda düzenlenecektir. Toplantıya katılım zorunludur.
8- Birinci ara rapor teslim tarihleri : 30-31 Ekim 2018
     İkinci ara rapor teslim tarihleri  : 22-23 Kasım 2018
     Final raporu teslim tarihleri        : 9-10 Ocak 2019
11 Ekim 2018, Perşembe 206 kez görüntülendi