Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’ ndan bölümümüze gönderilen resmi yazı doğrultusunda Bölüm Öğrenci Temsilcisi Seçimi yapılacaktır. Seçime adaylığını koyacak öğrencilerimizin Afyon Kocatepe Üniversitesi Öğrenci Konsey Yönergesi’ ni okuyup, anladıklarını ve kurallara (Yönergede yer alan tüm maddelere harfiyen) uyacaklarını beyan eder bir dilekçe ile bölümümüze başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin başvuru dilekçelerini en geç 16 Ekim 2018 Salı günü saat 17:00’ye kadar bölümümüz Arş. Grv. Burak ARSEVEN’ e teslim etmeleri gerekmektedir.

Bölüm Öğrenci Temsilcisi Seçimi 18 Ekim 2018 Perşembe günü saat 09:00′ da başlayacak ve oy verme işlemi aynı gün saat 17:00′ de sonlanacaktır. Öğrencilerimiz oylarını Mühendislik Fakültesi Laboratuvarları Binası’nın en üst katında yer alan bölümümüz laboratuvarlarından Yenilenebilir Enerji Sistemleri Laboratuvarı’nda kurulacak olan sandıkta kullanacaklardır. Seçimde gizli oy açık sayım ilkesi uygulanacaktır.

12 Ekim 2018, Cuma 132 kez görüntülendi