-Staj evraklarının staja başlanacağı tarihten 20 gün öncesinde Fakülte Staj bürosuna (Mevlüt USLU' ya) teslim edilmesi gerekmektedir. Zorunlu staj formundaki hafta sonu çalışma ibaresi mutlaka doldurulmalıdır. Sigorta işlemleri buna göre yapılacaktır.

-Bitirme durumundaki öğrencilerin (müfredattaki bütün dersleri almış ve başarmış) staj defterleri her ayın 1. ve 3. haftalarında teslim alınır. Teslim alınan defterler her ayın 2. ve 4. haftalarında değerlendirilir. Staj değerlendirme süresi 2 haftadır. Staj komisyonu 15 günde bir toplanır ve stajla ilgili karara varılır.

-Bitirme durumunda olmayan öğrenciler, stajlarına bütünleme sınavları bittikten sonraki ilk pazartesi günü başlayabilir ve dönemin başladığı ilk güne kadar stajlarını yapabilirler.

-Başvuru yapılmadan önce tarih konusunda dikkat edilmesi gereken husus, Aralık ayının son iki haftası staj yapılmaması gerekmektedir. Üniversitemiz muhasebe işleri açısından sorun teşkil etmektedir.

-Staj evraklarının dönem başladıktan sonra, Ekim ayının üçüncü haftasına kadar teslim edilmesi gerekmektedir. Defterle birlikte puantaj formunun fotokopisi getirilmelidir. Aksi takdirde staj değerlendirmeye alınmaz.

-Asgari staj süresi 10 gündür.

23 Şubat 2016, Salı 1810 kez görüntülendi