2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’ nde Elektronik Laboratuvarı dersi kapsamında yapılacak deneyler kitapçığı linkte verilmiştir.
İlk deney 28.02.2018 Çarşamba günü yapılacak olup, takip eden haftalarda deneyler kitapçıkta yer alan sıra ile yapılacaktır. Linkte verilen sınıf listesinde 1. sırada yer alan öğrenciden 38. sıradaki öğrenciye kadar (38. dahil)  olan öğrencilerimiz vize haftasına kadar olan uygulamalara 1. Grup olarak (saat 13.00-13.50 arasında), 39. sıradan 64. sıraya kadar olan  öğrencilerimiz ise 2. grup olarak (saat 14.00-14.50 arasında) deneylere katılacaklardır. Vizelerden sonra ise grupların başlangıç saatleri birbirleri ile yer değiştirilecektir.
Dersten DC, DD veya FF ile kalan öğrencilerimizin uygulamalara katılıp-katılmayacaklarını Arş. Grv. Burak ARSEVEN’ e beyan etmeleri durumunda geçen seneki uygulama notları aynen geçerli olacaktır. Her hafta kurulacak olan devre ve/veya devrelere uygun bir şekilde her öğrencinin malzemelerini kurulacak devreye en uygun ve eksiksiz bir biçimde yanlarında getirmeleri gerekmektedir.
21 Şubat 2018, Çarşamba 95 kez görüntülendi