Değerli Öğrencilerimiz;

Bilindiği üzere, içinde bulunduğumuz ve çok hızlı gelişen bu durumda sizlerin daha fazla eğitiminizden ayrı kalmamanız açısından tüm ülke genelinde uzaktan eğitim sistemi devreye girmiştir.

Her ders için öğretim elemanlarımız, o haftaki materyalleri hazırlayıp uzaktan eğitim platformunda sizlerin erişimine sunacaktır. Ayrıca, her ders için programda belirtilen ders saatinde dersi veren öğretim elemanı tarafından uzaktan eğitim sisteminde ders saatinde forum açılacaktır. Forum saatinde hocalarınız sizden gelen soruları cevaplandıracaklardır. Bu foruma öğrencilerin katılımı devamsızlık bakımından değerlendirilecektir. Bu sebeple forumlara katılmanız önem arz etmektedir. Daha önceki haftalara ait dokümanlar, en kısa zamanda sisteme eklenecektir.

Ara sınav,  yıl sonu ve bütünleme sınavları için ileride duyuru yapılacaktır.

30 Mart 2020, Pazartesi 1402 kez görüntülendi