Üniversitemiz 19.06.2020 tarih ve 2020/26 sayılı kararına göre, 2019-2020 Eğitim Öğretim yılı Yaz dönemine mahsus olmak üzere öğrenim gören son sınıf öğrencileri stajla birlikte yaz okulunda 16 saate kadar ders alabileceklerdir.

Ayrıca daha önce yaz okuluna başvurup, staj başvurusu yapamayan öğrencilerimizin bugün gün içerisinde Mühendislik Fakültesi Öğrenci İşleri ile görüşmeleri ve stajları için onay almaları gerekmektedir.

Buna ek olarak staj yapma imkanı bulamayan son sınıf öğrencilerimiz, bu döneme mahsus olmak üzere ödev-proje -uygulama olarak yaz stajını yerine getirebileceklerdir. Bu sebeple Dr. Öğr. Üyesi Rasim DOĞAN ile email yoluyla iletişime geçip konularını bu hafta içinde belirlemeleri gerekmektedir. Bu öğrencilerimizin öğrenci işleri ile iletişime geçmelerine gerek yoktur.

29 Haziran 2020, Pazartesi 472 kez görüntülendi