Sevgili Öğrencilerimiz,

Bilindiği üzere Covid-19 salgını dolayısıyla yaz stajlarını işyerinde yapamayan öğrencilerimizin ödev şeklinde yapmalarına imkan tanınmıştı. Bu sebeple yaz stajını ödev şeklinde yapmak için izin alan ve bu şekilde yapan öğrencilerimizin el yazısı ile doldurmuş oldukları staj defterlerini en geç 15.09.2020 tarihinde Arş. Gör. Ardan Hüseyin EŞLİK’de olacak şekilde göndermeleri gerekmektedir.

Staj defterlerinde yer sorunu olan öğrencilerimiz tekrardan bir defter daha doldurmalarına gerek yoktur, defterin yetmeyen sayfaları için tek tarafı boş bırakılmış A4 sayfaları kullanılabilir ve bu sayfalar staj defteriyle beraber teslim edilmesi gerekmektedir.

Bu tarihten sonra iletilen staj defterleri değerlendirme dışı kalacaktır.

Sizlerin bilgisine

Adres: Afyon Kocatepe Üniversitesi ANS Kampüs Müh. Fakültesi Laboratuvar binası 2. kat 217 nolu oda Afyonkarahisar-Merkez

19 Ağustos 2020, Çarşamba 539 kez görüntülendi