Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Güz dönemimiz 5 Ekim itibariyle başlayacaktır. Dersleriniz için kullanacağınız adres ues.aku.edu.tr adresi olacaktır. Bu adres üzerinden OBS (Öğrenci bilgi sistemi) bilgileriniz ile giriş yapabileceksiniz.

Forum saatlerinizde, hocalarınız ile iletişime geçebilir sorular sorabilirsiniz. Canlı ders saatlerinde ise hocalarınız canlı olarak ders anlatımı gerçekleştireceklerdir. Derslerinizin saatlerini not etmeyi unutmayınız. Ayrıca biliniz ki, devam koşulu için öğrencilerimizin canlı dersleri bir hafta içerisinde izlemesi gerekmekte, eğer bu zaman zarfında izlenilmez ise o hafta devamsız olarak kayıt edilecektir.

Herhangi bir problemde danışman öğretim üyelerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.

04 Ekim 2020, Pazar 684 kez görüntülendi