Yaz stajını ödev olarak gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimizin başvuruları değerlendirilmeye alınmış olup, gerçekleştirecekleri ödevlerin ders başlıkları staj komisyonumuzca belirlenmiştir. Bu kapsamda öğrencilerimizin ekteki tabloda belirtilen derslerden 30 güne her bir ders konusu eşit dağılacak (her bir ders için 10 gün/10 alt başlık gibi) şekilde alt başlıklar belirlemeleri beklenmektedir. Alt başlıkların belirlenmesiyle oluşturulan ödev programının 04.07.2021 Pazar gününe kadar Arş. Grv. Ardan Hüseyin Eşlik’e mail yoluyla iletilmesi gerekmektedir. Öğrencilerimizin göndermiş oldukları alt konu başlıkları ilgili dersin öğretim elemanı tarafından incelenecek ve onay verilmesi durumunda belirledikleri konularda staj defterlerini dolduracaklardır. Stajlarını 30 günden fazla gerçekleştirmek isteyen öğrencilerimiz bu taleplerini yine Arş. Grv. Ardan Hüseyin Eşlik’e mail yoluyla bildirmeleri gerekmektedir. Bu durumda 30 günün üzerinde gerçekleştirilmek istenen stajlar için ilave dersler belirlenecektir.

Ödev konularının yazımında staj defteri kullanılacaktır. Staj defterleri “https://www.n11.com/magaza/kitapburosu” adresinden temin edilebilir. Doldurulacak defterlerin 31.07.2021 tarihine kadar Arş. Grv. Ardan Hüseyin Eşlik’e kargoyla ulaştırılması gerekmektedir. Tek ders sınavına giriş veya farklı nedenlerle stajının daha erken değerlendirilmesini talep eden öğrencilerimiz için ise 16.07.2021 tarihi son tarihtir. 16.07.2021 tarihinden sonra gönderilecek olan defterler 31.07.2021 tarihine kadar gönderilen defterler ile birlikte değerlendirilecektir. Özensiz ve yeterli detayda yazılmayan defterlerden gün kırılabileceği unutulmamalıdır. Başvuru yapmış olan öğrenciler için belirlenmiş olan derslere buradan ulaşabilirsiniz.

Staj Defterlerinin Gönderimi İçin Adres Bilgileri:

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampusü Mühendislik Fakültesi karşısı Laboratuvar Binası Kat 2 / Oda no: 217 03200 AFYONKARAHİSAR

29 Haziran 2021, Salı 802 kez görüntülendi