2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Bahar dönemi Elektrik Mühendisliği Bölümü müfredatında seçmeli ders havuzunda bulunan “Enerji İletim Hatları” ve “Endüstriyel Otomasyon Laboratuvarı” derslerinde yeterli kontenjanın sağlanamaması nedeniyle ilgili dersler açılamamıştır. Ders seçimi döneminde ilgili dersleri seçen öğrencilerimiz, aynı ders havuzunda bulunan diğer derslere öğrenci işleri tarafından aktarılacaktır. Öğrencilerimizin herhangi bir işlem yapması gerekmemektedir. Ders aktarımlarında sıkıntı yaşanması durumunda öğrencilerimizin danışman Öğretim Üyeleri ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Ayrıca Elektrik Mühendisliği müfredatında bulunan 4. Sınıf derslerinden “Güç Sistemlerinin Analizi” ve “Arıza Analizi Teknikleri” derslerinin gün ve saatlerinde değişiklikler gerçekleştirilmiştir. Bu nedenle öğrencilerimizin ders programının güncel halini kontrol ederek derslere katılım sağlamaları gerekmektedir. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi güncel lisans ders programı taslağına buradan ulaşabilirsiniz.

21 Şubat 2022, Pazartesi 668 kez görüntülendi