Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Güneş ve Rüzgar Enerjisi Uygulama ve Araştırma Merkezi (GÜRAM) Vera Elektromekanik Enerji ve Endüstri A.Ş. ve Arı Savunma – Havacılık Elektromekanik şirketleri arasında iş birliği çerçeve protokolleri imzalandı.

İmza törenine; AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Arı Savunma – Havacılık Elektromekanik Şirketi İş Geliştirme Sorumlusu Şemseddin Çifci, Vera Elektromekanik Enerji ve Endüstri A.Ş. Genel Müdürü Dursun Özeroğlu, Vera Elektromekanik Enerji ve Endüstri A.Ş. Elektrik Elektronik Mühendisi Muhammed Mert Yıldız Güneş ve Rüzgar Enerjisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu ve Mühendislik Fakültesi Elektrik Mühendisliği Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Fatih Serttaş katıldı.

Güneş ve Rüzgar Enerjisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, imzalanan protokollerle GÜRAM’ın çeşitli kuruluşlarla imzaladığı protokol sayısının 4’e ulaştığını belirtti. Hocaoğlu, önceki kuruluşlarla Üniversite-Sanayi işbirliğinin birlikte yürütülen projelerle somutlaştırıldığını kaydederek,  imzalanan protokollerin de bu tür somut işbirlikleri getireceğini ön gördüklerini ve bu kapsamda çalışmaların başlatıldığını belirtti.

AKÜ ile Vera Elektromekanik ve Arı Savunma Şirketleri Arasında İş Birliği Çerçeve Protokolleri İmzalandı

01 Temmuz 2022, Cuma 342 kez görüntülendi