“Elektrik Mühendisliğinde Tasarım” Dersi alan öğrencilerimiz (Daha önceden “Elektrik Mühendisliği Uygulamaları” dersini almayan öğrenciler); çalışmak istediği 5 öğretim üyesini (veya öğretim görevlisi) ekte bulunan “danışman tercih formunu”  doldurarak; 23.09.2022 Cuma saat 11:00’a kadar bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Enes YILDIZ’ a ıslak imzalı olarak elden teslim etmeleri gerekmektedir.

Danışman Tercih Formuna buradan ulaşabilirsiniz.

 

NOT: Değerlendirme kriteri; öğrencilerimizin dilekçeyi teslim etme sırasına göre olacaktır. Öğrenciler, danışman hocalara yaklaşık eşit sayıda dağıtılacaktır. Dilekçeyi teslim etmeyen öğrenciler boş kontenjanlara yazılacaktır.

 

Daha önceden “Elektrik Mühendisliği Uygulamaları” dersini alan ve bu dönem “Elektrik Mühendisliğinde Tasarım” dersini alacak olan öğrencilerimiz, 23.09.2022 Cuma saat 11:00’a ölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Enes YILDIZ’ a ekteki Elektrik Mühendisliği Uygulamaları Dersi Danışman formunu göndermeleri gerekmektedir (mail yoluyla veya elden). Daha önceden “Elektrik Mühendisliği Uygulamaları” dersini alan öğrencilerimiz, “Elektrik Mühendisliğinde Tasarım” dersi için mevcut danışmanlarıyla devam edeceklerdir.

Elektrik Mühendisliği Uygulamaları Dersi Danışman formuna buradan ulaşabilirsiniz.

19 Eylül 2022, Pazartesi 477 kez görüntülendi