Staj komisyonu tarafından gerçekleştirilen staj defteri değerlendirmeleri sonucunda, aşağıda paylaşılmış olan listede yer alan öğrencilerimizin, staj defteri doldurma kurallarının farklı maddelerine büyük oranda uymadıkları belirlenmiştir (10 Mayıs 2023 tarihinde paylaşılmış olan duyurunun 11. maddesinde belirtilen hususlar / https://elektrik.aku.edu.tr/2023/05/10/staj-hakkinda-siklikla-sorulan-sorular/). Bu kapsamda staj komisyonluğunca alınan karar doğrultusunda öğrencilerimizin staj defterlerinde yer alan eksikleri giderebilmesi amacıyla ek süre tanınması kararlaştırılmıştır. Listede ismi yer alan öğrencilerimizin duyuruda belirtilen staj defteri doldurma kurallarına dikkat ederek staj defterlerine eklemeler yapması veya duruma göre yeni bir staj defteri alarak kurallara uygun şekilde staj defterini doldurması gerekmektedir. Listede yer alan öğrencilerimizin genel olarak uymadıkları belirlenen kurallar;

1- Her bir staj günü için birer sayfa yazılması ,

2- Her bir sayfanın büyük oranda doldurulması (Gerektiğinde teorik bilgi ilave edilerek),

3- Sayfalara resim yapıştırılmaması,

4- Büyük yazı veya boşluklu yazı ile sayfaların olduğundan fazla dolu gösterilmesi.

Öğrencilerimizin defterde yer alan imzaları halihazırda tamamlamaları nedeniyle dolduracakları ek defter veya sayfalar için imza veya tekrar form doldurma gibi gereklilikleri tekrarlamalarına gerek yoktur. Defterde yer alan eksikleri tamamlamak veya kurallara uygun olarak yeni bir staj defteri doldurmak için öğrencilerimize tanınan ek süre 10 gündür. Listede ismi olan ve 30/10/2023 Pazartesi günü saat 17:00 itibari ile düzeltmeleri gerçekleştirerek defterlerini teslim etmemiş olan öğrencilerimizin stajlarından gün kırılacaktır. Belirtilen hususlar haricinde soruları bulunan öğrencilerimiz Arş. Grv. Ardan Hüseyin Eşlik’e mail yolu ile ulaşarak sorularını sorabilirler (aheslik@aku.edu.tr).

Staj defteri değerlendirmeleri sonucunda staj defteri doldurma kurallarının farklı maddelerine büyük oranda uymadıkları belirlenen öğrencilerimize ait listeye buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

 

 

20 Ekim 2023, Cuma 444 kez görüntülendi