2021-2022 Akademik Yılı Açılış ve Ödül Töreni Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan’ın Açılış Dersi ile Gerçekleştirildi. 2021-2022 Akademik Yıl Açılış Törenine Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Sayın Nadir Alpaslan, Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek¸ Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Karabacak, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş,  Afyonkarahisar Barosu Başkanı Turgay Şahin, Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe, Nurullah Kaya,  kaymakamlar, Afyonkarahisar  İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Kırgel, İl Emniyet Müdürü Ali Temiz, İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban, ilçe belediye başkanları, AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayıp Özdemir, Prof. Dr. Murat Peker ve Prof. Dr. Yılmaz Yalçın, il müdürleri ve hayırsever iş insanları ile birlikte AKÜ öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Bölüm başkanımız Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU 2020 – 2021 Yılı Patent Ödülüne layık görülmüştür. Aynı zamanda Prof. Dr. Fatih Onur HOCAOĞLU sayın Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı  Nadir Alpaslan beyefendiden profesörlük belgelerini aldılar.

2020 ve 2021 Yılı Patent Ödülleri

2020 ve 2021 Yılı Patent Ödülleri kategorisinde; Mühendislik Fakültesinden Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, Doç. Dr. Aytekin Hitit ve Dr. Öğretim Üyesi Özgür Yazıcı, Veteriner Fakültesinden Doç. Dr. Cenker Çağrı Cıngı, Doç. Dr. Recep Kara ve Doç. Dr. Mustafa Kabu, Afyon Meslek Yüksekokulundan Öğr. Gör. Abdi Atılgan ödüle layık görüldü.

2020-2021 Yıllarında Profesörlük Unvanına Yükselen Akademisyenler

2020-2021 yıllarında profesörlük unvanına yükseltilen; Prof. Dr. Abdurrahman Fatih Fidan, Prof. Dr. Abuzer Acar, Prof. Dr. Alper Sevimli, Prof. Dr. Atilla Evcin, Prof. Dr. Aysel Büyüksağiş, Prof. Dr. Beytullah Kenar, Prof. Dr. Bülent Aydoğdu, Prof. Dr. Bülent Elitok, Prof. Dr. Cemal Çifci, Prof. Dr. Cenker Çağrı Cıngı, Prof. Dr. Cüneyt Akın, Prof. Dr. Çağlar Özkaymak, Prof. Dr. Duygu Baki Acar, Prof. Dr. Elbeyi Pelit, Prof. Dr. Erhan Özenç,  Prof. Dr. Esra Şeker, Prof. Dr. Fatih Aksoy, Prof. Dr. Fatih Ecer, Prof. Dr. Fatih Onur Hocaoğlu, Prof. Dr. Fatma Kafalı Yılmaz, Prof. Dr. Feride Sevimli, Prof. Dr. Ferruh Aşçı, Prof. Dr. Gökhan Demirtaş, Prof. Dr. Harun Dıraman, Prof. Dr. Hasan Hüseyin Soybalı, Prof. Dr. Hikmet Keleş, Prof. Dr. İbrahim Kılıç, Prof. Dr. İbrahim Tiryakioğlu, Prof. Dr. İbrahim Sadi Çetingül, Prof. Dr.  İhsan Cemil Demir, Prof. Dr. İjlal Ocak, Prof. Dr.  İrfan Görkaş, Prof. Dr.  İsmail Zorluer, Prof. Dr. İsmail Küçükkurt, Prof. Dr.  Laçine Aksoy, Prof. Dr. Levent Özcan, Prof. Dr. Mehmet Sarı, Prof. Dr. Metin Erdoğan, Prof. Dr. Mevlüt Güllü, Prof. Dr. Mine Akbulut, Prof. Dr. Murat Uysal, Prof. Dr. Musa Korkmaz, Prof. Dr. Mustafa Köse, Prof. Dr.  Mustafa Yılmaz, Prof. Dr. Mustafa Serhat Başpınar, Prof. Dr. Mustafa Yavuz Çelik, Prof. Dr. Nadejda Özakdağ, Prof. Dr. Nil Duban, Prof. Dr. Nilgün Sönmez, Prof. Dr. Oğuzhan Demirel, Prof. Dr. Oktay Yılmaz, Prof. Dr. Ömer Deperlioğlu, Prof. Dr. Sedat Yurdakal, Prof. Dr. Sibel Gür, Prof. Dr. Sinan İnce, Prof. Dr. Tamer Baybura, Prof. Dr. Uğur Cengiz Erişmiş, Prof. Dr. Zeki Gürler profesörlük belgelerini aldılar.

11 Kasım 2021, Perşembe 683 kez görüntülendi