Yaz stajlarını gerçekleştiren öğrencilerimizin staj süresi bitimi ile birlikte staj defteri, puantaj formu, staj başarı formlarını birlikte ve tek seferde göndermeleri/elden teslim etmeleri gerekmektedir. Staj defterlerinin tarafımıza ulaştırılması ve değerlendirilmeye alınması için belirlenen son tarih 10.10.2022’dir. İlgili tarih öncesinde, staj bitiminde mezun olacak öğrencilerimizin daha erken mezun durumuna gelebilmeleri için ilave bir değerlendirme daha yapılacaktır. Bu değerlendirmede yer almak isteyen öğrencilerimizin ise 10.09.2022 tarihine kadar defterlerini ve diğer belgelerini Arş.Grv.Ardan Hüseyin Eşlik’e ulaştırmaları gerekmektedir. Bu tarih sonrasında tarafımıza ulaşan defterler 10.10.2022 tarihinden sonra gerçekleştirilecek olan değerlendirmeye alınacaktır. Defterlerin teslim edilmemesi veya geç teslim edilmesi öğrencilerin sorumluluğundadır. Bu nedenle, kargoların teslim edilebileceği tarihler hesaba katılarak defterlerin ve diğer belgelerin işlemleri önceden tamamlanmalıdır.

Staj Defterlerinin Gönderimi İçin Adres Bilgileri:

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Kampusü Mühendislik Fakültesi karşısı Laboratuvar Binası Kat 2 / Oda no: 217 03200 AFYONKARAHİSAR

15 Ağustos 2022, Pazartesi 471 kez görüntülendi