2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’ nde bölümümüzde okutulacak olan Elektrik Devre Temelleri-Uygulama dersi kapsamında yapılacak tüm laboratuvar uygulamalarına linkten erişebilirsiniz. İlk deney 6 Mart 2019 Çarşamba günü yapılacak ve devam eden haftalarda sırası ile tüm deneyler gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin derse malzemelerini sıradaki yapılacak deneye uygun şekilde eksiksiz bir biçimde getirmeleri gerekmektedir. Toplu malzeme listesine buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Burada yer alan linkteki sınıf listesini kontrol ederek öğrencilerimizin grubuna uygun şekilde derse katılımı zorunludur. (Listenin 1.-150. sıraları arasında bulunan öğrencilerimiz vize sınavına kadar ilk grupta, yani 09:00-09:45 arası derse katılacaklardır. 151.-180. sıraları arasında bulunan öğrencilerimiz ise vize sınavına kadar ikinci grupta, yani 09:45-10:30 arası derse katılacaklardır. Vize sonrası ise gruplar yer değişecektir.)

Ayrıca, derse devam zorunluluğu olmayıp alttan alan öğrenciler (not yükseltmek için alanlar hariç) uygulama dersine alınmayacak olup, daha önceki yıllarda aldıkları uygulama notları aynen geçerli olacaktır.

26 Şubat 2019, Salı 862 kez görüntülendi