2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde bölümümüzde okutulacak olan Elektrik Devre Laboratuvarı dersi kapsamında yapılacak tüm laboratuvar uygulamalarına linkten erişebilirsiniz.

Pandemi koşulları nedeniyle öğrencilerimizin laboratuvara ilgili deneyleri kurarak gelmeleri beklenmektedir. Deneylerde kullanılacak olan malzeme listesine de buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yine burada yer alan linkteki sınıf listesini ve saatlerini kontrol ederek öğrencilerimizin grubuna uygun şekilde derse katılımı zorunludur.

Not: Eski duyuruda sehven paylaşılmış olan geçmiş yıllara ait deney föyü, malzeme listesi ve gruplar geçerli değildir. Güncellenmiş bu duyuruda paylaşılan deney föyü, malzeme listesi ve gruplar geçerlidir.

01 Ekim 2021, Cuma 2341 kez görüntülendi