2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi’ nde bölümümüzde okutulacak olan Elektrik Devre Temelleri-Uygulama dersi kapsamında yapılacak tüm laboratuvar uygulamalarına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz. İlk deney 17 Mayıs 2022 Salı günü 10:30-12:30 saatleri arasında yapılacak ve devam eden haftalarda sırası ile tüm deneyler gerçekleştirilecektir.

Öğrencilerimizin derse malzemelerini sıradaki yapılacak deneye uygun şekilde eksiksiz bir biçimde getirmeleri gerekmektedir. Toplu malzeme listesine buradaki linkten ulaşabilirsiniz. (İlk deney için malzeme temini şart değildir.)

Dersi ilk defa alanların katılımları zorunlu olup, derse devam zorunluluğu olmayan ve alttan alan öğrenciler uygulama dersine alınmayacaktır.

İlgili deney föyüne buradan, gerekli deney malzemeleri listesine ise buradan ulaşabilirsiniz.

16 Mayıs 2022, Pazartesi 306 kez görüntülendi