2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi’nde bölümümüzde okutulacak olan Elektrik Devre Laboratuvarı dersi kapsamında yapılacak tüm laboratuvar uygulamalarına buradan erişebilirsiniz.

Deneylerde kullanılacak olan malzeme listesine ise buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

Öğrencilerimizin derslere gelirken yanlarında deney föyleri ve deneyde kullanılacak malzemeleri getirmeleri gerekmektedir.

Önemli Not: Deney föyü ve malzeme listesi yenilenmiştir. Bu nedenle öğrencilerimizin deneylere geçtiğimiz yıllarda kullanmış olduğumuz eski föy ile değil, yeni föy ile katılmaları gerekmektedir. Ayrıca güncellenen deneyler ile birlikte oluşan yeni malzeme listesindeki eksikleri de tamamlamaları gerekmektedir. 2. Deney itibari ile deneylere malzemeleri ve deney föyü olmadan gelen öğrenciler derse alınmayacaklardır.

Güncelleme: Laboratuvara devam edecek olan öğrenci sayısı dikkate alınarak laboratuvarın tek oturumda gerçekleştirilmesi, tüm öğrencilerimizin her çarşamba saat 13:00 itibari ile laboratuvara gelmesi kararlaştırılmıştır. Ayrıca öğrencilerimiz deneyleri 4 kişilik gruplar halinde gerçekleştireceklerdir. Gruplar 4 kişiden az veya çok olamayacaktır. Öğrenciler gruplarını kendi istekleri doğrultusunda şekillendirebilecektir. 2. Deneye kadar kendi istekleri doğrultusunda şekillendirilememiş gruplar dersin öğretim elemanı tarafından belirlenecektir.

 

 

 

 

09 Ekim 2023, Pazartesi 515 kez görüntülendi