2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi' nde Sayısal Elektronik Laboratuvarı dersi kapsamında yapılacak deneyler kitapçığı linkte verilmiştir.

İlk deney 27.09.2017 Çarşamba günü yapılacak olup, takip eden haftalarda deneyler kitapçıkta yer alan sıra ile yapılacaktır. Buradaki linkte verilen sınıf listesinde mavi ile boyanmış satırlardaki öğrencilerimiz vize haftasına kadar olan uygulamalara 1. Grup olarak (saat 15.00-15.45 arasında), yeşil ile boyanmış satırdaki öğrencilerimiz ise 2. grup olarak (saat 16.00-16.45 arasında) deneylere katılacaklardır. Vizelerden sonra ise grupların başlangıç saatleri birbirleri ile yer değiştirilecektir.

Her hafta kurulacak olan devre ve/veya devrelere uygun bir şekilde her öğrencinin malzemelerini ve deney kitapçıklarını eksiksiz bir biçimde yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

25 Eylül 2017, Pazartesi 236 kez görüntülendi